Bence gazda megtalálta a szerelmet

Hódmezővásárhely - Akár 2 év múlva gyereket szeretne a vásárhelyi Kucsora Bence, akit a Házasodna a gazda című műsorból ismert meg az ország. A 27 éves fiatalember az adásban nem talált párra, két hónapja viszont igen. Már össze is költözött választottjával, Olgával, közös otthont és vállalkozást terveznek.

Török Anita

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

– Szép, vagány, sportos, szeret lovagolni, és természetesen fekete hajú. Olga a neve – mesélt boldogan kedveséről [namelink name="Kucsora Bence"], az RTL Klub Házasodna a gazda című párválasztó műsorának egykori vásárhelyi szereplője. Tavaly év végén ért véget a heti 1,3 milliós nézettséget produkáló reality, amelyben végül hiába utazott Bence gazda akkori választottjával, Melindával Velencébe egy szerelmes hétvégére, mégsem jöttek össze.

– A műsor óta a legfontosabb változás, hogy két hónapja ismét párkapcsolatban élek. Szerelmem nem követte az adásokat, utólag nézte csak meg, talán így volt a legjobb. Elég nehezen viseli, hogy még mindig összesúgnak a hátunk mögött. Engem nem különösebben zavar, számítottam rá, hogy valamelyest megváltozik az életem. Arra viszont nem, hogy édesapám reggel fél 7-kor azzal hív fel: itt egy család, le szeretne fotózni. Már Vásárhelyen lakom, nem a gazdaságban, de ez sem zavarta őket. Beautózott hozzám az apa, anya a gyerekkel, és lefényképeztek. Azt mondta a férfi, hogy a munkája miatt járja az országot. A három másik gazdáról, Tomiról, Andrásról és Szilveszterről már van fotójuk, csak az enyém hiányzik a gyűjteményből – idézte fel mosolyogva a 27 éves Bence.

A 27 éves fiatalember azt mondta, végre megállapodhat, megtalálta az igazit. Fotó: DM/DV

A 27 éves fiatalember azt mondta, végre megállapodhat, megtalálta az igazit.
Fotó: DM/DV

Két hónappal ezelőtt beszélt utoljára a többi gazdával, úgy tudja: akkor még szinglik voltak, a műsor után sem sikerült párt találniuk. Bence viszont – ahogy fogalmazott – szerelmi fészket épít.

Olgával egy társaságban szórakoztak, így ismerkedtek meg. Közös otthont szeretnének, és közös vállalkozást, de utóbbiról nem akart többet mondani.

– Mindketten hosszú távra tervezünk. Bár a nősülés még nem került szóba, viszont annak nagyon örülnék, ha akár 2 év múlva gyermekünk születne. Valóban meg szeretnék állapodni, családra vágyom, annak idején ezért is jelentkeztem a műsorba. Ott nem jött össze, most minden adott – mesélte.

A Kucsora család is örül választottjának. A fiatal gazda édesanyja már évek óta azt hajtogatja: ne mutasson be neki több lányt, csak az igazit. Olga volt az utolsó – jegyezte meg nevetve Bence. Édesapja – a Kéktói Ménes tulajdonosa – tipikus lovasemberként pedig úgy fogalmazott: „szép anyakanca típus" jövendő menye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!