Cserbenhagyásos baleset Mártélyon

Mártély - Pénteken 12 óra körül Mártély üdülő telepen a Petőfi utcában (a rendelőintézetnél) motoros kerékpárossal ütközött.

Delmagyar.hu

A két személy járművén egymással szemben haladt, amikor a sötét színű robogóval közlekedő férfi eddig ismeretlen körülmények miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra és érintőlegesen ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő kerékpárossal. A baleset miatt a biciklis, egy idősebb férfi, elvesztette az uralmat a járműve felett és elesett, akit a mentőkvizsgálat céljából kórházba szállítottak. A motorkerékpáros segítségnyújtás nélkül, elhajtott a helyszínről - közölte a rendőrség.

A rendőrség kéri annak a személynek a jelentkezését, aki a motorkerékpárral utazott, illetve azok jelentkezését, akik esetlegesen a baleset szemtanúi voltak, hogy keressék fel a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságot, vagy hívják az ingyenesen hívható 107, 112 segélyhívó számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!