Cseri Tamás: Márki-Zay teljesítménye egy lufi

A vásárhelyi Fidesz hétfői sajtótájékoztatóján arra kereste a választ, a város mit ,,köszönhet" Márki-Zay Péternek.

Munkatársunktól

– Miközben a polgármester az Egyesült Államokban kiárusítja a hazánkat, számba vettük, mit ért el 14 havi működése alatt – mondta Hegedűs Zoltán, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője. Felsorolása szerint Márki-Zay szétverte a polgármesteri hivatalt, a kormányból senki sem áll vele szóba, minden ellenzéki párt helyi elnöke a városházáról kapja fizetését, az Államkincstár egy időre felfüggesztette Vásárhely finanszírozását, a korábban összeomlott informatikai rendszer még most sem működik tökéletesen, és a városházára beköltözött a korrupció.


– Személyes okok miatt megszüntette a városi televíziót, a 160 milliárdos Modern Városok program még el sem indult Vásárhelyen, az utcák koszosak, nem volt kátyúzás, több helyen térdig ér a gaz – vette át a szót Cseri Tamás önkormányzati képviselő. Hozzátette: rágalmazni viszont tud, és már 3 bírósági ítélet mondta ki, hazudott.

– Márki-Zay Péter teljesítménye egy lufihoz hasonlítható – közölte Cseri, ezután kipukkasztották az „MZP teljesítménye" feliratú kék lufit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!