Csurka: a Jobbik az MSZP-SZDSZ fantomszervezete

Hódmezővásárhely - A francia Le Pen mozgalmának az Európai Parlamentben hátrányos megkülönböztetése miatt nem indul az európai parlamenti választáson a MIÉP - mondta mai vásárhelyi lakossági fóruma előtt Csurka István pártelnök. <br>

Delmagyar.hu

Hiába szedett össze több mint húszezer ajánlócédulát, mégsem indul az európai parlamenti választásokon a Magyar Igazság és Élet Pártja, ugyanis szolidalitást vállal az Európai Parlamentben hátrányos megkülönböztetésben részesült Jean-Marie Le Pennel - jelentette be a ma esti vásárhelyi lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón Csurka István pártelnök.

Kijelentette: aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete. A Miép úgy látja, hogy most, de különösen a 2010-es magyarországi választásokon fog eldőlni, hogy folytatódik-e az idegen megszállás, mely nem engedi munkához, jövedelemhez jutni a magyarokat, s mely megfojtja a magyar gazdaságot és a kultúrát, vagy ismét teret nyert magának a magyarság. Az nem igaz, hogy csak a két nagy párt között lehet választani.

Csurka: aki a Jobbikra szavaz az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja.z

Csurka: aki a Jobbikra szavaz az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja.

Csurka biztosnak tartja, hogy a Fidesz kerül kormányra jövőre a választások után, de szerinte nem mindegy, hogy az ellenzéke a Baloldali Blokkba tömörülő nemzetietlen MDF, SZDSZ és MSZP vagy a radikálisnak bemutatott Jobbik lesz-e, vagy a népi nemzeti értékekben gondolkozó erők kerülnek ellenzéki szerepbe.

A sajtótájékoztatón részt vevő, a nemzeti baloldalt képviselő Szűrös Mátyás szerint mozgalmukban és a Miépben a népi, nemzeti elkötelezettség a közös, míg a Jobbik csak a trójai faló szerepét játssza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!