Felújították a bölcsőde tetejét

Hódmezővásárhely - A Belügyminisztérium pályázata lehetővé tette Hódmezővásárhelyen a kertvárosi bölcsőde részleges rekonstrukcióját, a beruházás 28,4 millió forintos teljes költségéből 80 százalékot fedezett a nyert összeg.

Munkatársunktól

Az intézmény régebbi épületének 1680 négyzetméteres lapos tetejét 10 centiméteres hő-, valamint vízszigeteléssel látták el – sorolta a munkákat [namelink name="Mucsi László"], a polgármesteri hivatal városfejlesztési és építéshatósági irodájának vezetője, aki elmondta: a közel 4 éve felhúzott új szárnyhoz nem nyúltak. A munkával a kivitelező a közelmúltban készült el.

Az iskolák és az óvodák után a bölcsődék felújítása következik Hódmezővásárhelyen, a sort az Oldalkosár utcai nyitotta. A kertvárosi rekonstrukciója folytatódik: a homlokzat hőszigetelésére, a régi vizesblokkok cseréjére és a burkolat felújítására keres pályázati forrást a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!