Fogyasztóvédelmi iroda Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Fogyasztóvédelmi tanácsadó iroda nyílt a polgármesteri hivatalban Vásárhelyen. Almási István, a város polgármestere hétfőn a sajtótájékoztatón elmondta: az elmúlt években szemléletváltás zajlott a városháza, valamint a helyi közigazgatás működtetésében.

T.A.

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Cél: a lakosság igényeihez igazítani, gyorsítani, egyszerűsíteni az ügyfélfogadást. Új lehetőség a helyieknek a fogyasztóvédelmi tanácsadó iroda, amely az önkormányzat, a Csongrád Megyei Kormányhivatal és az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület közös pályázati támogatásából nyílt. A projekt költsége összesen 20 millió forint, ebből a vásárhelyi 9 millió forint. A polgármester úgy vélte: a fogyasztóvédelemben még nagyon sok a lemaradás, van mit pótolni.

Korábban ügyvédként sokat foglalkozott fogyasztói panaszokkal – jegyezte meg tegnap Vásárhelyen [namelink name="Polner Eörs"], a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója. Hozzátette: az iroda munkatársai olyan tapasztalattal bírnak, amellyel nem biztos, hogy egy ügyvéd rendelkezik ebben a témában.

A vásárhelyi iroda hétfőnként 13–17 óráig várja az ügyfeleket, akik többek között a közüzemi szolgáltatókkal, a számlákkal, az elektronikus kereskedelemmel, a jótállási és szavatossági igényekkel, élelmiszerek vagy termékek minőségével kapcsolatban kaphatnak segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!