Halálos baleset a 47-esen: út mellett bicikliző férfit ütöttek el - fotók a helyszínről

Halálos kimenetelű baleset történt a 47-es számú főúton Székkutas közelében. Az érintett útszakaszon teljes útzár mellett helyszíneltek a rendőrök - nem tudni, hogy került az útra a férfi, mert a főút mellett kerékpárút is vezet.

delmagyar.hu

Életét vesztette az a kerékpáros, akit egy mikrobusz gázolt el a 47-es főúton a Csongrád megyei Székkutas határában.

Út mellett bicikliző férfit gázoltak halálra a 47-esen - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc


 

Hódmezővásárhely felé haladt a mikrobusz, amikor elütötte a kivilágítatlan és láthatósági mellény nélküli kerékpáros férfit, aki az ütközéstől több métert repült, majd az úttest szélére zuhant. A középkorú biciklis férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a mikrobuszban egyedül utazó sofőrnek nem esett baja. A gázolás körülményeit szakértő bevonásával még tovább vizsgálják. A főút mellett kerékpárút is van, azt még nem lehet tudni, hogy miért nem ott ment kerékpárjával és hogy került a főútra a szerencsétlenül járt ember. A helyszíni szemle idejére a rendőrök a főút ezen szakaszát több órára teljes szélességében lezárták.


Korábban írtuk:

A baleset  20 óra 30 perc körül történt a 47-es főút 182-es kilométerszelvényében, ahol egy személygépkocsi kerékpárost ütött el. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.


A helyszíni szemle idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a járművezetők Kútvölgy és Kardoskút irányába tudnak kerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!