Jószai Sándor alkotásaiból nyílik kiállítás a vásárhelyi rendőrkapitányságon

Hódmezővásárhely - Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is neves, Hódmezővásárhelyen alkotó képzőművész munkáiból nyílik kiállítás a városi rendőrkapitányságon. A Magyar Köztársaság Rendőrségének Napja alkalmából szervezett tárlat célja a rendőrség társadalmi kapcsolatainak szélesítése.

Delmagyar.hu

Ebben az esztendőben [namelink name="Jószai Sándor"] képzőművész alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. Jószai Sándor Hódmezővásárhelyen él és dolgozik. A szakma szobrászként és ikonfestőként tartja nyilván. Munkái méltán ismertek és elismertek.

A kiállítás megnyitóját 2011. április 28-án (csütörtök) 11.45-kor tartják a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A tárlatot [namelink name="Lázár János"] polgármester, országgyűlési képviselő nyitja meg. Ezt követően ökumenikus imát mond [namelink name="Kiss-Rigó László"] szeged-csanádi megyéspüspök. A rendezvényen [namelink name="Lukács János"] rendőr dandártábornok, megyei főkapitány is rész vesz.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szeretné, ha a város lakossága minél szélesebb körben megtekintené a neves képzőművész alkotásait, ezért a kiállítás 2011. május 15-éig ingyen látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!