Keresik Hódmezővásárhely karácsonyfáját

Hódmezővásárhely - A hagyományoknak megfelelően az idén is várják Vásárhelyen azok jelentkezését, akik a kertjükben vagy a házuk előtti közterületen nevelt 8-10 méter magas fenyőjüket odaadnák, hogy a város karácsonyfájaként felállíthassák azt a Dr. Rapcsák András úton, a kisebb példányokat pedig a közintézményekben.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Jelentkezni a 62/530-100/245-ös telefonszámon Rárósiné Tapodi Petronellánál, illetve a [email protected] e-mail címen lehet.

Továbbra is gyűjtik az adományokat a városi gyermekkarácsonyra is. A Fekete Sasban december elején mintegy 1400, 2–11 év közötti, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő gyereket látnak vendégül. Azok a cégek, magánszemélyek, civilszervezetek, amelyek adománnyal szeretnék támogatni a rendezvényt, az Erste Bank 11600006-00000000-63140053-as számlaszámára utalhatják felajánlásaikat, de a polgármesteri hivatal házi pénztárába is be lehet fizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!