Kristályt árult a mindszenti kábítószer-kereskedő, őrizetbe vették - fotókkal

Kábítószert adott el ismerőseinek egy mindszenti férfi. A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását az ügyészségen.

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves férfi, az elmúlt egy hónapban, több alkalommal adott el kristály elnevezésű kábítószert ismerőseinek. M. Zoltánt augusztus 8-án 12.50-kor, a mindszenti vasútállomáson fogták el a rendőrök. Ruházatából csaknem 12 gramm kristály került elő. A gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával az anyag kimérésére használt mérleget, illetve a kábítószer adagolására szánt zacskókat találtak a nyomozók.

A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették, kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Előzetes letartóztatásba kerülhet - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!