Lezárult a mártélyi csatornaügyben indult vizsgálat

Mártély - Lezárult a mártélyi szennyvízcsatornázással kapcsolatban indult vizsgálat – tájékoztatott a mártélyi polgármesteri hivatal, elküldve lapunkhoz az ügyészségi iratokat.

Munkatársunktól

A több mint két évig tartó nyomozás kiterjedt a beruházás finanszírozási rendszerére, a mártélyi önkormányzat tevékenységére épp úgy, ahogy a lakástakarék-pénztári szerződésekre. Az eljáró hatóság annak idején házkutatási paranccsal vitte el a községházáról az ezzel kapcsolatos ügyiratokat, illetve minden érintett ingatlantulajdonost meghallgatott.

A Szegedi Városi Ügyészség a számvitel rendjének megsértése vétsége miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást megszüntette.

Megállapította, hogy a Szegedi Rendőrkapitányságon indult, majd a megyei rendőr-főkapitányságon, később a Vám- És Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozó Hivatal Csongrád megyei osztályán folytatott nyomozás nem tárt fel semmiféle szabálytalanságot. A Csongrád Megyei Főügyészség felülvizsgálta, majd elutasította a nyomozás megszüntetése miatt tett panaszt is.

Karácsonyi ajándékosztás 4 repülőjegy vár Önre!

Címkék#Mártély

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!