Már az Alföldvíz szolgáltat Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Szeptember 1-jétől már az Alföldvíz Zrt. látja el Vásárhelyen is az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatást.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Korábban megírtuk: miután a Zsigmondy Béla Zrt. nem kapta meg a víziközmű-szolgáltatáshoz szükséges hatósági engedélyt, a közgyűlés úgy döntött, a város csatlakozik a dél-alföldi régió legnagyobb szolgáltatójához, az Alföldvíz Regionális Víziközmű- szolgáltató Zrt.-hez, amelyben Vásárhelynek is van részvénye. Mindez semmilyen változást nem jelent a lakosságnak, az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatás zavartalan. Az Alföldvíz Zrt. működteti a jövőben a város víziközmű-vagyonát és foglalkoztatja a Zsigmody Béla Víziközműveket Üzemeltető Zrt. munkatársait. A cég a napokban valamennyi háztartásban elvégzi a mérőóra leolvasását, és részletes tájékoztatást ad a lakosságnak. Az Alföldvíz Zrt. több számon is hívható: a 06-40/922- 334-es ügyfélszolgálati, valamint a 06-80/922-333-as műszaki hibabejelentőn. Személyesen a Szántó Kovács János utca 64. szám alatt, valamint (a korábbiaknak megfelelően) a polgármesteri hivatal földszinti ügyfélszolgálatán lehet felkeresni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!