Meghirdette az új évadot a Bessenyei

A repertoár első darabja szeptemberben a Férjek és feleségek lesz, ami egy Woody Allen-komédiából írt színdarab.

Munkatársunktól

Varga Anikó, a vásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ intézményvezetője bemutatta a Bessenyei-bérlet, valamint a Lélekbérlet új évadát, előbbiben 6 előadás lesz – számolt be a Vásárhely 24. A régi bérletesek a megújításra augusztus 21-ig nyújthatják be igényüket, onnantól mások szá­­mára is elérhető. A repertoár első darabja szeptemberben a Férjek és feleségek lesz, ami egy Woody Allen-komédiából írt színdarab. Októberben a Gergely Theáter előadásában a Nő a tét! érkezik, novemberben vagy decemberben a Kölcsönlakás, amelyben Dobó Kata, Szulák Andrea és Ripli Zsuzsi is színre lép.


2020-at a Körúti Színház most őszi premierjével, a Piros bugyellárissal nyitják februárban. Márciusban érkezik Koltai Róbert szereplésével a Lo­­vagias ügy, végül áprilisban a Valódi Hamisítvány Kern Andrással és Hernádi Judittal. Varga Anikó elmondta: „Somogyi Rózsa kolléganőnk sajnos elhunyt, az ő emlékének ajánljuk az évadot". Éppen ezért a bemutatandó da­­rabok leírását tartalmazó fü­­zetek elején szimbolikusan ott van egy rózsa. A Bessenyei-bérlet felnőtteknek 23, diákoknak és nyugdíjasoknak 20 ezer forintba kerül.


A Lélekbérlet 3 programot kí­­nál: szeptember 6-án Virág Gergely, október 4-én Szalay Ádám, november 8-án Pali Ró­­bert tart előadást. Varga Anikó hozzátette: februárban nagy sikert aratott a magic show, így szeptemberben Ro­­lando érkezik stand-up comedy jellegű bűvészműsorral.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!