Megjelent a Kaszás a mártélyi úton

Több országban is vetítik majd azt a reklámfilmet, amit a motoros balesetek megelőzése érdekében forgattak az elmúlt napokban Hódmezővásárhelyen, valamint a Mártély és Mindszent közötti útszakaszon.

Munkatársunktól

A 2 perces klip elkészítése több napot vett igénybe, és egy pályázatnak köszönhetően valósult meg – tudtuk meg Varga Árpád Zsolttól. A filmrendező-operatőr és társa, Juhász Szabolcs szerint ha egyetlen motoros balesettel is kevesebb történik a film megjelenése után, akkor már hasznos napokat töltöttek el együtt.

A film promóciója már látható az interneten: egy férfi betér a boltba, vesz egy motort, majd elhajt vele. A folytatásban a Mindszent és Mártély közötti útszakaszon A hetedik pecsét című filmhez hasonlóan jelenik meg a halál, azaz egy fekete ruhába öltözött Kaszás is feltűnik az út szélén.


A stáb profi felszereléssel dolgozott, oldalkocsis motorból, de utánfutóról is filmeztek. A teljes klipet számos országban vetítik majd, az interneten is nyilvánosságra hozzák, így felkerül a legnagyobb videomegosztó oldalra és a közösségi oldalakon is elérhető lesz. Továbbá eljuttatják minden magyar médiumnak, hogy minden módon felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!