Mélygarázs és játszótér épül

Hódmezővásárhely - 40 férőhelyes ingyenes mélygarázs, közpark és játszótér épül a vásárhelyi Hódi Pál utcán található, üresen álló területen a Tornyai Városrehabilitáció 2. elnevezésű beruházás részeként.

Munkatársunktól

A Tóth Sándor utcát teljesen felújítják, kerékpártárolókat helyeznek ki, valamint a Népkert területére nyilvános automata illemhelyet építenek – számolt be a hétfői projektindító sajtótájékoztatón [namelink name="Mucsi László"], a városfejlesztési és építéshatósági iroda vezetője. A 740 milliós beruházás 100 százalékban támogatott, így Vásárhelynek egy forintjába sem kerül. A kivitelezés várhatóan még az idén megkezdődik, és jövő nyáron zárul.

A rendőrséggel közösen bűnmegelőzési programokat rendeznek majd, valamint lehetőség van miniprojektek megvalósítására. Civilszervezetek és vállalkozások hagyományőrzéssel, környezetvédelemmel és a szabadidő hasznos eltöltésével kapcsolatos programok létrehozására pályázhatnak. Az ehhez szükséges dokumentumok a város honlapján megtalálhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!