Mesevetélkedő: győzött az olvasás szeretete

Hódmezővásárhely - Kilenc csapat vett részt a közelmúltban a mesevetélkedő területi döntőjén a vásárhelyi Németh László Általános Gimnázium és Általános Iskola, Óvodában.

Munkatársunktól

A mese szeretetére, az olvasásra ösztönző versenyen első lett a Micimackó csapat: [namelink name="Epinger Ákos"], [namelink name="Sisák Botond"], [namelink name="Kisházi Gábor"], [namelink name="Szporny Armand"] (Németh László Gimnázium, Általános Iskola 4. a osztályosai). Felkészítő pedagógus: [namelink name="Donnákné Dudai Ildikó"]. A második a Kiscsillagok csapat: [namelink name="Baláti Bernadett"], [namelink name="Czékmán Luca"], [namelink name="Csuka Enikő"], [namelink name="Gachályi Gergő"] (Németh László Gimnázium, Általános Iskola 3. b osztályosai). Felkészítő pedagógus: [namelink name="Pintérné Elekes Edit"]. A harmadik a Könyvtörők csapata: [namelink name="Farkas Dominika"], [namelink name="Ménesi Gabriella"], [namelink name="Szőke Levente"], [namelink name="Virág Balázs"] (Klauzál Gábor Általános Iskola 4. b osztályosai). Felkészítő pedagógus: [namelink name="Pócs Andrea"]. Az első 2 csapat jutott tovább a megyei fordulóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!