Ösztöndíjpályázat Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely – Hétfőig lehet még jelentkezni a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány ösztöndíjpályázatára, melyet három éves fennállásuk óta most második alakalommal hirdettek meg – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Almási István, a kuratórium elnöke.

Az alapítvány ily módon szeretné segíteni a szociálisan rászoruló, de kimagasló tanulmányi eredményt felmutató közép- vagy felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanuló helyi fiatalokat. Idén ötven fő részére biztosítanak egyszeri ötvenezer forintos támogatást, 2005-ben negyven tanulónak adtak negyvenezer forintot. Az ösztöndíjat elnyert tanulókkal és hallgatókkal az alapítvány tanulmányi szerződést köt. A pályázóknak a város közigazgatási területén állandó bejelentett lakcímmel kell rendelkezniük, emellett a 2006–2007-es tanév második félévében minimum 4,51-os tanulmányi átlagot kellett produkálniuk. A pályázatokat írásban, a 6801 Hódmezővásárhely, Pf.: 237. címre október 15-éig lehet elküldeni. Eddig több mint hatvan pályázat érkezett be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!