Puskás-film Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Az ismeretlen Puskás című filmet vetítik csütörtökön délután 6 órától a vásárhelyi Emlékpontban, majd Szöllősi György sportújságíró, a Puskás című könyv szerzője, Puskás Ferenc hagyatékának kezelője beszél a legismertebb magyar, mára már legendává vált focistáról.

Munkatársunktól

Spanyolországban, ahol a Real Madridban játszott, s bekerült a nemzeti válogatottba, Panchoként ismerik. A focista játszott és edzősködött a világ minden táján, Görögországtól egészen Ausztráliáig, miután az Aranycsapat tagjaként számtalan elismerést kapott. Almási Tamás rendező majd kétórás dokumentumfilmje Puskás Öcsi életének azokat a részeit mutatja be idehaza ismeretlen archív felvételek segítségével, amelyek azokban az országokban készültek, ahol Puskás 1956 után élt és játszott. A filmben megjelenő Puskás tipikus magyar: kicsit svindler, aki átveri a hatalmaskodókat, s rendkívül tehetséges egyben. Története hollywoodi, a városszéli nyomorból indulva lett rajongott világsztár, aki egész életében mindig azt csinálhatta, amit szeretett, s amit a legjobban tudott: focizott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!