Rendőrökkel gyakoroltak a vásárhelyi motorosok

Ötödik alkalommal rendezett a vásárhelyi rendőrkapitányság motoros biztonsági napot vasárnap. A rendezvény ötletgazdája Benkő Zsolt önkormányzati képviselő volt.

Kovács Erika

– Úgy gondoltam, hogy minden évben, amikor beköszönt a jó idő, és a motorosok előveszik a járgányaikat, érdemes egy kicsit a tudásunkat is leporolni. Nem árt, ha profi rendőrmotorosoktól kapunk képzést arról, miként használjuk úgy a motort, hogy az minden szempontból biztonságos legyen. Ez a tudásfrissítés nemcsak a saját testi épségünk, hanem valamennyi közlekedő érdekében fontos – hangsúlyozta a képviselő, aki maga is motorozik.


A rendőrkapitányság vezetéstechnikai pályát épített, ahol lehetett gyakorolni többek között a vészfékezést és a manőverezést is. A gyerekek közben a biztonságos kerékpározást gyakorolhatták a KRESZ-pályán. A motoros biztonsági napon már délelőtt is több mint száz motoros vett részt.

Címkék#KRESZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!