Rossz előérzete volt a katonának - videón a balesetet szenvedett hódmezővásárhelyi konvoj

Megírtuk: tragikus balesetet szenvedett az M7-es autópályán egy Hódmezővásárhelyről hadgyakorlatra tartó katonai konvoj. A balesetről felvétel került fel a legismertebb videómegosztóra.

Megírtuk: hétfő délután tragikus balesetet szenvedett az M7-es autópályán egy Hódmezővásárhelyről hadgyakorlatra tartó katonai konvoj - egy katona életét vesztette. A balesetet szenvedett konvojról most felvétel került fel a legismertebb videómegosztóra. A helyszínelés idején készült a videó, de egy sáv már járható volt. A menet elején egy tűzszerészkocsi és egy teherautó ütközhetett a videó alapján.

A Tények telefonon érte utol az áldozat egyik barátját, aki 27 éve ismerte az elhunyt katonát. Elmondta: Állítólag rossz előérzete volt, nem akart elmenni a mostani küldetésre. Az is kiderült, hogy a 38 éves áldozat és élettársa Szegeden laktak, ott építkeztek. Testvére nem volt, a szülei egyetlen gyermeküket veszítették el. 

 

„Három éve kezdte ezt a pályát. Ugye előtte sorkatonaságot végzett. Sorkatonaként szolgált. Ha jól tudom, ő őrvezető volt. Hódmezővásárhelyi dandárban szolgált. Szerintem nagyon jól végezte, mert ő bármit kezdett, mindig teljes szívvel, teljes odaadással végezte, és megvolt hozzá úgy az elszántsága, mint a fizikuma is. Tehát biztos, hogy egy nagyon jó karrier előtt álló katona volt"


- hangzott el.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!