Szexuális kényszerítés miatt vették őrizetbe a mindszenti molesztálót

A hódmezővásárhelyi rendőrök őrizetbe vettek egy 66 éves férfit, aki kiskorú sérelmére követett el bűncselekményt Mártélyon.

A mindszenti férfival szemben 14. év alatti sértett sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Őt a nyomozók július 26-án előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrség az illetékes ügyészségen előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Korábban megírtuk: fűnyírásra, egyéb kerti munkákra keresett fiúkat, akiket aztán zaklatni próbált. Miután megírtuk a történetet, lapunknál újabb sértett jelentkezett, a rendőrség pedig hivatalból ismét eljárást indított - írta a police.hu.

Belenézett a nadrágjába


Az egyik eset két éve történt: a 12 éves fiú fűnyírásra, ház körüli munkára jelentkezett. Az első napi munkát kifizette a férfi, aztán közölte, másnap egy közeli településre mennek, és ott is fognak aludni. A fiú később sms-t küldött haza, hogy nem akar tovább ott maradni: a férfi megsimogatta a hasát, belenézett a nadrágjába, majd amikor a fiú zuhanyozott, bement hozzá a fürdőszobába, meztelenül. Az ügyből eljárás lett, már a bíróság tárgyalja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!