Szivacsból alkottak az ovisok - 7 intézmény kreatív munkái várják a lájkokat - fotók, videó

Szivacsalkotásokat várt tavaszi napfénycsalogató akciójára a Szeretem Vásárhelyt Egyesület. A civil szervezet felhívására 7 óvoda jelentkezett. Az alkotásokra április 9-én éjfélig lehet szavazni.

Kovács Erika

– Egyesületünk legújabb akciójának célközönsége az óvodások voltak. Egy szegedi kft.-től színes szivacsmaradékokat kaptunk. Ezeket a felhívásunkra jelentkező hét óvodába vittük el – mondta el lapunknak Juhász Tünde, az egyesület egyik alapító tagja. Arra kérték az óvó néniket, hogy a gyerekekkel együtt készítsenek a kapott szivacsdarabokból bármit, amit csak szeretnének.

Szivacsból alkottak az ovisok. Fotó: Szeretem Vásárhelyt Egyesület  - GALÉRIA

Az óvónők és gyerekek fantáziája határtalannak bizonyult. Készült monumentális bálna, óriási krokodil, eső áztatta Noé bárkája, malom virágoskerttel, polip, csigák, lepkék és még sok minden más.


A hét intézmény szivacsalkotásaira április 9-én kedden éjfélig lehet szavazni, vagyis lájkolni a Szeretem Vásárhelyt Egyesület Facebook-oldalán.

Címkék#óvoda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!