Hallgassa élőben!

Turisztikai körséta Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - A régió turisztikai szakemberei tegnap délelőtt megismerkedhettek a vásárhelyi kulturális fejlesztésekkel.

Almási István polgármesteri jogkört gyakorló alpolgármester köszöntője és Nagy Imre – a Tornyai János Múzeum igazgatója – ismertetője után tekinthették meg a Csernus-kiállítás berendezését, a látványraktárat, a felújítás alatt lévő református Ótemplomot. A Kis Tornyainak – a foghíjtelken felhúzott új épületszárny, ebben a pincében látványraktár, a földszinten fogadó portál és könyvtár, az emeleten kiállítótér kapott helyet – projektzáróját tegnap délután tartották a városháza házasságkötő termében.

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Felminősítette Magyarországot a Moody's
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő az eddigi „ Baa3”-ról egy fokozattal „Baa2”-re javította a magyar államadós-osztályzatot.
Az abortuszhoz való jog védelméről fogadtak el törvényt a demokraták Amerikában
A törvénytervezetről tartott szavazás lényegében jelképes volt a demokrata párti többségű testületben, ugyanis a szenátus várhatóan nem fogja elfogadni.
Kiemelt támogatást nyújt a kormányzat a műtéti várólisták csökkentésére
Kásler Miklós miniszter utasítására készült el az Emberi Erőforrások Minisztériuma által beterjesztett szakmai javaslat, amely alapján a kormány 12.2 milliárd forintos támogatást biztosít, így a várólisták drasztikus lerövidítése várható.
Nyitás: száz ország képviselői jönnek el a Vadászati Világkiállításra (videók)
A kapcsolódó rendezvényekkel együtt csaknem 1500 programelemből áll össze az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás.
Hivatalos: megőrizte alkotmányozó többségét az orosz kormánypárt
Megerősítette az orosz Központi Választási Bizottság pénteki ülésén a múlt hétvégén megtartott választások hivatalos végeredményét.
Messi kihagyhatja a Manchester City elleni találkozót a BL-ben
Egyelőre bizonytalan, hogy pályára léphet-e Lionel Messi a Paris Saint-Germainben a Manchester City elleni, keddi Bajnokok Ligája-találkozón.