Új kormányablak nyílt tegnap Mindszenten

Mindszent - Új típusú – okmányirodai szolgáltatásokat is nyújtó – kormányablak nyílt tegnap Mindszenten, ahol hétköznaponként reggel 8-tól este 8-ig van ügyfélfogadás.

Munkatársunktól

[namelink name="B. Nagy László"] megyei kormánymegbízott elmondta: nem fejeződik be a fejlesztés, a megyében 16 hasonló kormányablak – 150-féle ügyet lehet intézni – kezdi meg a közeljövőben működését.

A kisváros polgármestere, [namelink name="Zsótér Károly"] szerint az ország, a megye közigazgatási átszervezésének kis lépés, nagy jelentősége van viszont Mindszent életében a kormányablak megnyitásának, mert a helyiek helyben intézhetik ügyes-bajos dolgaikat.

[namelink name="Bíró Marcell"] közigazgatási államtitkár elmondta: a mindszenti a 45. kormányablak az országban, de az idén még 50-et terveznek átadni. [namelink name="Farkas Sándor"], a térség országgyűlési képviselője biztos abban, hogy kihasználják a kormányablak nyújtotta lehetőségeket a településen élők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!