Vásárhelyen is megalakult a Mi Hazánk Mozgalom

Csongrád megyében nyolcadikként alapította meg hat taggal vásárhelyi alapszervezetét a tavaly alakult Mi Hazánk Mozgalom.

Csongrád megyében nyolcadikként alapította meg hat taggal vásárhelyi alapszervezetét a tavaly alakult Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be kedden sajtótájékoztatón Toroczkai László elnök, Ásotthalom polgármestere. Hozzátette: tagjaik kizárólag a hazájukat szolgálva teszik a dolgukat.


– Márki-Zay Péter polgármesternek Vásárhely ügyeivel kellene törődnie az országos politizálás helyett – említette Toroczkai. Közölte még: minden fontosabb városban önálló polgármesterjelöltet szeretnének állítani az októberi önkormányzati voksoláson.


Dorogi György megyei elnök, a Mi Hazánk EP-képviselőjelöltje elmondta: Csongrád megyében hat hónap alatt a nyolcadik alapszervezet jött létre. Hozzáfűzte: ma a mozgalom tagjainak 25 százalékát adják csak a korábbi Jobbik-tagok.

Balogh Norbert helyi elnök, aki korábban jobbikosként volt közgyűlési tag Vásárhelyen, azt mondta: városuk, nemzetük felemelkedéséért küzdenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!