Vásárhelyi hímzés a formaruhán

Ma mutatták be Hódmezővásárhelyen a 43. ARENA Junior Úszó Európa Bajnokság éremátadó formaruháját, és az Eb főpróbájaként elrajtolt az országos ifjúsági úszóbajnokság is.

– Egyszerű és elegáns – fogalmazta meg röviden véleményét a 43. ARENA Junior Úszó Európa Bajnokság éremátadó formaruhájáról Benkő Zsolt, a kontinens viadal szervezőbizottságának elnöke. A fekete ruhán és nyakláncon, amit ma mutattak be, a vásárhelyi hímzés jelenik meg.


– 243 darab érmet osztanak ki majd ki július 6-10. közötti Európa bajnokságon – tette hozzá a szervező. A porcelán érmek egyik oldalán Vásárhely címere, míg a másikon a viadal logóját tüntették fel.


A sajtóbejárás során Almási István polgármester elmondta, az Eb-re 1 milliárd forintból fejlesztették az uszodát. Elkészült a 33X25 méteres bemelegítő medence és már egy teljesen új konditerem is várja a sportolókat. A város első embere reméli, az Eb után számos rangos versenyt rendeznek Hódmezővásárhelyen. Gyurta Dániel világ- és olimpiai bajnok úszó, a bemelegítő medence fontosságáról beszélt. Úgy gondolja, a város remekül dolgozott és a létesítmény mindenki igényeit kielégíti majd.

Galéria kép



A sajtótájékoztató után elrajtoltak a 88. Ifjúsági Úszó Országos Bajnokság első napjának döntő számai. A vasárnapig tartó versenyen több mint 300-an ugranak medencébe Hódmezővásárhelyen, ami már az egy hónap múlva kezdődő Eb főpróbája.

 

Címkék#hímzés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!