Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

12 millió forintból megújul a sportcsarnok

Mindszent - Megkezdték január első napjaiban a mindszenti sportcsarnok felújítását.
Az állványozás már megtörtént az udvar felőli homlokzatnál, zajlik a hőszigetelés javítása, kiegészítése, és az épület belső részének rekonstrukciója – tudtuk meg a polgármesteri hivatalban. Közel 12 millió forintból újul meg a sportcsarnok a Belügyminisztérium pályázatának támogatásával – a 2 millió 370 ezer forint önerő mellé közel 9,5 forintot nyert a település.

A létesítmény 1986-ban épült, már eléggé elhasználódott. A legszükségesebb karbantartási munkálatokon kívül eddig nem volt nagyobb rekonstrukció. Nem volt megfelelő a hőszigetelés, beázott a tető. A belső részben a mozgáskorlátozottaknak is alakítanak ki mosdót. A bontáson már túl vannak, a gépészeti rendszer kialakítása is megtörtént, jelenleg a hidegburkolás folyik. A belső födémhéjazat felújítását és a tető lemezelésének javítását is elvégzik. A beruházással az üzemeltetés is gazdaságosabbá válik. A teljes felújítással várhatóan április végére készülnek el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törzsvendégek a vásárhelyi fürdőben

A vásárhelyi sportuszoda aulájában a 65 éve bérlettel rendelkező Mátyus Károlyt és a legidősebb vendéget, a 97 esztendős dr. Szádeczky Lászlót köszöntötték. Tovább olvasom