Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

,,A bajt nem ide kell hozni" - Hódmezővásárhelyen és Makón járt az igazságügyi miniszter

A bajt nem ide kell hozni, hanem ott kell segíteni, ahol baj van - jelentette ki Trócsányi László.
Lázár János meghívására pénteken Hódmezővásárhelyen és Makón járt Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz–KDNP EP-választási listavezetője. – Ma Európában kétfajta politikus van. Az egyik a hazája érdekeit képviseli, a másik pedig feladja a nemzeti érdekeket, globális világban gondolkodik, európai egyesült államokat vizionál – mondta a vásárhelyi sajtótájékoztatón Lázár János országgyűlési képviselő.

– Egyenjogú partnerként akarunk részt venni a küzdelmekben, a vitákban – hangsúlyozta Trócsányi László. A politikus a legfontosabb kérdések között a migrációt emelte ki.
 

– Magyarországnak egyértelmű az álláspontja. A bajt nem ide kell hozni, hanem ott kell segíteni, ahol baj van

– jelentette ki a miniszter.

Újságírói kérdésre Trócsányi László elmondta, nem találkozott Hódmezővásárhelyen a polgármesterrel. Lázár János hozzátette, ő tavaly májusban találkozott utoljára hivatalosan Márki-Zay Péterrel, akitől kérte, hogy bocsássa a rendelkezésére a város fejlesztésével, jövőjével kapcsolatos elképzeléseit, hogy tudjon segíteni.

– A mai napig nem kaptam ilyen programot. Ezért nagyon egyszerű a választás, hogy kivel beszéljen az ember. Akinek nincs programja, elképzelése Hódmezővásárhely jövőjéről, azzal egyszerűen nem tudunk mit beszélni, nincs miről egyeztetni – közölte a képviselő.

(leadképünk illusztráció - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Makó és Csongrád megye egykori főkapitánya, Salgó László altábornagy

Meghalt Makó és Csongrád megye egykori főkapitánya, Salgó László altábornagy
Életének 68. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt dr. Salgó László. A rendőr… Tovább olvasom