Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 14°C Még több cikk.

A fiatalok eredményeikkel öregbítették a város hírnevét - Diáksportolókat, sportvezetőket tüntettek ki Vásárhelyen

Nyolc diáksportolót és két sportvezetőt részesített elismerésben a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület. A díjat hagyományteremtő szándékkal alapították.
A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület az idei évtől elismerésben részesíti azokat a fiatal vásárhelyi sportolókat, akik eredményeikkel, sikereikkel példát mutatnak a város közösségének, és hozzájárulnak ahhoz, hogy Hódmezővásárhely ismertebbé és elismertebbé váljon a hazai és a nemzetközi sportéletben. A fiatal sportolók mellett az egyesület minden évben elismerésben részesíti azokat a sportvezetőket is, akik szakmai munkájukkal, többéves, évtizedes sportvezetői teljesítményükkel fejlesztették a város sportéletét.

A pénteken megrendezett ünnepségen Ádók János, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke a sport egészségmegőrzésben, személyiségfejlődésben betöltött szerepét hangsúlyozta.
Diáksportolókat, sportvezetőket jutalmazott meg a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület. Fotó: Kovács Erika
Diáksportolókat, sportvezetőket jutalmazott meg a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület. Fotó: Kovács Erika
Fekete Ferenc önkormányzati képviselő, korábbi sporttanácsnok pedig kiemelte, a hódmezővásárhelyi sportélet az elmúlt évtizedekben dinamikusan fejlődött. – Sajnálatos módon azonban tavaly a politika nem kímélte Hódmezővásárhely sportéletét. A mai vezetés nem úgy kezeli a kérdést, hogy a sport mindenek felett áll. A sport sajnos a mindennapi politikai események részévé vált.

A képviselő üdvözölte az egyesület törekvését a sportolók, sportvezetők elismerésére.

Idén Kovács Laura Fanni (Boxing Gym Vásárhely SE és Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub), Wolf Eszter (Csomorkány SE), Máté Mirabella (Máté Taekwondo & Hapkido KHSE), Szűcs Noémi (HÓDIÁK HKDSE), Técsi László Márk (Center MSC), Ugrai Panna (HÓD ÚSZÓ SE), Szkalonai Fanni (Hód-Fitness SE) és Szabó Kornél (Hód-Triatlon és Öttusa SE) vehette át az egyesület elismerését. Az év edzője pedig Rácz Ildikó (Hód-Fitness SE) és Elek András (Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE) lett.

Az elismerés pénzjutalommal járt, amelyet vásárhelyi cégek, vállalkozások és civilek felajánlása tett lehetővé. A sportolók 250 ezer, míg a sportvezetők 500 ezer forintot kaptak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem szeretett buszozni, lopott magának biciklit a mindszenti férfi

Nem szeretett buszozni, lopott magának biciklit a mindszenti férfi
Kényelmetlen volt számára a mindennapi buszozás, ezért elhatározta, szerez magának egy kétkerekűt. Tovább olvasom