Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

A Fidesz és az MSZP Havránekről

A vásárhelyi közgyűlés fideszes képviselői remélik, egyforma mércével méri Havránek Ferenc munkáspárti települési képviselő indítványa a városatyák etikai összeférhetetlenségét. A tegnapi tájékoztatón Lázár János polgármester elmondta, szerinte a szocialisták érdekében lejárató kampányt folytat Havránek.
Rárósi Imre fideszes városatya azt mondta, ő nem sértett semmilyen összeférhetetlenséggel kapcsolatos szabályt, de a mai közgyűlésen elmondja álláspontját. Hegedűs Lajos képviselő pedig bejelentette, hogy fia, Hegedűs Zoltán az ipari szakképző kht. vezetője, veje pedig az Ipari Park Kht.-t irányítja. Büszke arra, hogy a városért dolgoznak, de annak nem örül, hogy azért éri őket hátrány, mert ő képviselő.
Sajtótájékoztatót tartott az MSZP is tegnap.

– Szerintem indokolatlan volt berekeszteni a legutóbbi közgyűlést. Jobb lett volna, ha leveszi a polgármester a napirendről Havránek képviselőtársam indítványát, s később tárgyaljuk újra – fogalmazott Szeli Ferenc, az MSZP vásárhelyi alelnöke.

A háziorvosi ügyelettel kapcsolatos előterjesztésről úgy véli, hiányzik belőle, hogyan lesz biztosított az ügyelet folytonossága, hogyan működik majd együtt a mentő- és a háziorvosi szolgálat. Arra kéri a mai ülésen Kallai Árpádot, a kórház főigazgatóját, hogy részletesen tájékoztassa ez ügyben a közgyűlést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mártélyon tilos a korcsolyázás

A szokottnál is kihaltabb a mártélyi holtág. Eddig több tucatnyian jártak ki korcsolyázni… Tovább olvasom