Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

A szikáncsi emberek óvodát szeretnének

Hódmezővásárhely-Szikáncson nemrég készült el az Ács Lajos utca újraaszfaltozása. Nemsokára a Fő utcán is dolgoznak a gépek - erről Benkő Zsolt beszélt csütörtök este a szikáncsi lakossági fórumon. Hamarosan új játszótér is épül Szikáncson.
Hegedűs Zoltán polgármesteri jogkörrel rendelkező alpolgármester kiemelte, Hódmezővásárhelyen utoljára 100 éve volt olyan nagyarányú fejlesztés, mint napjainkban. 2014 és 2019 között 200 milliárd forint érkezik a városba, ami 50 évnyi adóbevételnek felel meg. Lakossági felvetésre Hegedűs Zoltán azt mondta, a költségvetésben megteremtik a feltételeit az önerős járdaépítésnek. Az önkormányzat biztosítja az anyagot, a lakók pedig a munkát.

Kérésként merült fel, hogy a településrészen indítsák újra az óvodát. Lázár János miniszter, országgyűlési képviselő azt mondta, ha van legalább 20 gyermek, mindent megtesz, hogy az anyagi feltételek is rendelkezésre álljanak.

Lázár János a februári polgármester-választás kapcsán a szikáncsiakat arra kérte, menjenek el szavazni, és Hegedűs Zoltánt támogassák. Azt is bejelentette, hogy a tavaszi országgyűlési képviselő-választáson ismét megméretteti magát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márki-Zay Péter és a Legrand - megszólalt a cég

Márki-Zay Péter és a Legrand - megszólalt a cég
A cég közleményéből az derül ki, hogy októberben döntöttek, de csak decemberben szóltak az elbocsátásról. Tovább olvasom