Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Antal Imre már várja a Szeszélyes Évszakokat

Többnapos kezelés után tegnap kiengedték a SOTE onkológiai klinikájáról Antal Imrét. A Vásárhelyről elszármazott népszerű televíziósnak október elején újra vissza kell térnie a kórházba. Mindezt ő mondta el tegnap telefonon lapunknak. Antal Imre köszöni, jól van. Nagyon várja már egykori műsora, a Szeszélyes Évszakok forgatását, de erről többet nem árulhatott el.
A művész a klinika bejáratánál. Fotó: Blikk
Antal Imre tegnap elhagyta a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) onkológiai klinikáját, ahol néhány hónapos kihagyás után folytatták a beteg televíziós műsorvezető kezelését. A bulvárlapok szerint a Vásárhelyről elszármazott Antal Imre csak nehezen szánta rá magát, hogy újra befeküdjön a kórházba, mert már úgy érezte, meggyógyult. Végül aztán barátjával, Jenei Józseffel mégiscsak felkereste az onkológiai klinikát, ahol az orvosok ismét figyelmeztették: rákja van, nem játszhat az életével, folytatnia kell a kezeléseket. A népszerű tévés pedig vállalja a további kórházi ápolást. Legalábbis tegnap ezt erősítette meg lapunknak.

– Kiengedtek a klinikáról, de október másodikán vissza kell mennem – mondta Antal Imre, akit barátjánál, Jenei Józsefnél értünk el telefonon. – Köszönöm szépen, jól vagyok, a klinikán jól feltákoltak, minden rendben van. A hangulatom is a régi – magyarázta lendületesen a az ismert tévés.

Szeretett városában, Vásárhelyen mindig örömmel fogadták a bohém művészt. Fotó: Tésik Attila
Antal Imre azt is elárulta: nagyon örül annak, hogy kívánsága meghallgatásra talált, s ismét vezetheti műsorát, a Szeszélyes Évszakokat. A Magyar Televízió ugyanis vállalta, hogy újra leforgat egy adást az évekig népszerű műsor házigazdájával.

– Nagyon várom már a Szeszélyes Évszakok forgatását, de hogy milyen lesz a műsor, azt még nem árulhatom el. Megkértek rá, hogy erről egyelőre nem beszéljek. Így csak annyit mondhatok, hogy biztosan nagyon jó lesz az adás – mondta Antal Imre. Búcsúzóul pedig hozzátette: most igazán jól alakulnak a dolgai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kisgazdák Hernádi Gyulát támogatják

Szabó Lajos egykori kisgazda országgyűlési képviselő szerint az FKGP vásárhelyi szervezete… Tovább olvasom