Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Antal Imre nem jön Hódmezővásárhelyre

Antal Imre sajnálja, hogy nem tud részt venni szombaton a Vásárhelyről elszármazottak találkozóján, ahová állítása szerint azért nem tud lejönni, mert nincs autója. Idén százhúsz vendéget várnak a találkozóra. Az önkormányzatnál elmondták: küldtek volna autót Antal Imréért, ha ezt időben jelezte volna az ismert televíziós.
Antal Imre legutóbb áprilisban járt Vásárhelyen. Akkor az egyik könyvesboltban a róla szóló könyvet dedikálta. Fotó: Tésik Attila
Antal Imre nem jön ma Vásárhelyre, nem vesz részt az elszármazottak találkozóján. Az ismert televíziós az elmúlt 15 év alatt csupán egyszer vendégeskedett az önkormányzat által szervezett összejövetelen. A műsorvezetőt tegnap telefonon értük el. Mint kiderült: a város által postázott meghívó még nem került a kezébe, így lapunktól értesült az elszármazottak találkozójáról.

– Sajnálom, de egyébként sem tudok részt venni a találkozón, mert nincs autó, amivel elutazhatnék Vásárhelyre – szabadkozott Antal Imre. Hozzátette: ha módja lenne rá, szívesen menne szülővárosába. Legutóbb áprilisban járt Vásárhelyen és Kakasszéken. Utóbbi helyen rövid ideig gyógykezelésen vett részt. Vásárhelyen ekkor dedikálta az egyik könyvesboltban a róla írt könyvet. „Nincs rá magyar szó, olyan jól érzem magam. Sokan már a halálhíremet költötték, de pánikra semmi ok, hamarosan felépülök" – nyilatkozta akkor lapunknak.

A tévés műsorvezetőről azóta is több ellentmondásos hírt közöltek a bulvárlapok. Legutóbb az egyik újság arról cikkezett, hogy az életével játszik, miután hónapok óta hiába várják az egyik budapesti klinika onkológiai osztályán kemoterápiás kezelésre.

– Köszönöm szépen, jól vagyok – jelentette ki határozottan tegnap lapunknak, miután az egészségi állapota felől érdeklődtünk. – Ha el tudtam volna menni Vásárhelyre, akkor utaztam volna – mondta még egyszer Antal Imre, aki jelenleg barátja, Jenei József szentendrei házában él.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mintagazda unokája 83 évesen is kertészkedik

Posztumusz Székkutasért-díjjal ismerték el Gregus Máté mintagazda munkásságát a falubeliek. A… Tovább olvasom