Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Antal Imrét gyógyítja a tévés munka

Javult Antal Imre állapota. A súlyos betegséggel küzdő, vásárhelyi születésű tévés is azt mondja, már sokkal jobban érzi magát. Ebben talán közrejátszott az is, hogy az RTL Klubon futó Szeszélyes című műsora második adását 1,87 millióan látták. Élvezi a forgatást, és lapunknak elmondta: a szünetekben a stúdió melletti kisvendéglőben „kispörköltet" eszik. A karácsonyt barátjával tölti, együtt főznek.
Antal Imre élvezi a Szeszélyes forgatását, ez a stúdióban többször is kiderült. Fotó: RTL Klub
Már sokkal jobban érzi magát Antal Imre. A Vásárhelyről elszármazott népszerű műsorvezető ezt maga mesélte el lapunknak. A súlyos betegséggel küzdő tévés állapota a nyár óta jelentősen javult, stabilizálták állapotát. Ez szerinte kiváló orvosainak, valamint a munkának köszönhető.

– Örülök, hogy újra dolgozhatom. Ismét kellek valakinek – mondta Antal Imre, aki közel két év után tért vissza a képernyőre. Nem is akármilyen sikerrel, hiszen a nézettségi adatok szerint 1,87 millió magyar, azaz a tévézők 43,6 százaléka volt kíváncsi a Szeszélyes című, új műsorának második adására.

– Úgy néz ki, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel folytatjuk a forgatást – árulta el Antal Imre. – Nagyon élveztem a munkát. Szerencsére gyorsan tanulok, nem okozott problémát a szöveg. A forgatási szünetekben pedig pihenhettem a stúdióhoz közeli kockás abroszos kisvendéglőben, s persze egy jó kispörköltet is elfogyaszthattam – mesélte. A humorista számára egyáltalán nem volt fárasztó a forgatás, a napi két-három órás munka.

A népszerű műsorvezető barátjánál, Jenei Józsefnél tölti a karácsonyt – ám az ünnepek előtt még december 20-án újra kórházba megy. – Csak két napra fekszem be, gyógyítgatnak egy kicsit – jegyezte meg.

Hazatérte után jöhet az ünnepi készülődés. Antal Imre ugyanis nemcsak enni szereti a finom ételeket, hanem készíteni is. Szívesen tüsténkedik a konyhában.
– Még a hagymapucolást is vállalom – mondta a humorista, aki szerint a legjobb karácsonyi étel a kiadós, ízletes töltött káposzta.

Antal Imre egészségével és hányatott sorsával gyakran foglalkozott a magyar sajtó az elmúlt hónapokban. A műsorvezető a nyár elején nagyon rosszul volt, a rendszeres kemoterápiás kezelések ellenére is. A mélypont az volt, amikor – ezt több lapnak is elmesélte – keresztrejtvényt fejtett, és közben egy ötbetűs szónál ezt a meghatározást olvasta: „volt tévés személyiség (Imre)", és rájött, az ő vezetékneve a megfejtés. Amikor kiderült, hogy Szeszélyes címen újra műsort vezethet, a korábbi Szeszélyes évszakok szinte teljes szereplőgárdája megmozdult, és vállalták a közreműködést újra. A műsor producere, Oltványi Tamás azt nyilatkozta, az orvosok most megerősítették azt, amit ők, a barátai is észrevettek: Antal Imre gyógyul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helybenhagyták a jogerős ítéletet

Írásban is megszületett a Legfelsőbb Bíróság ítélete a debreceni Keviép Kft. és a vásárhelyi… Tovább olvasom