Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Áthelyezik a villanyoszlopokat

Az út felújításával áthelyezik a vásárhelyi Lévai utca közepén lévő villanyoszlopokat – tájékoztatta lapunkat az önkormányzat. A munkát júniusban kezdik.
Tegnapi lapunkban arról írtunk, hogy a vásárhelyi Lévai utca egy részén a villanyoszlopok az úttest közepén állnak. Az autóval arra járók csak úgy tudnak közlekedni, ha szlalomoznak a karók, illetve a megemelt csatornafedők között. Riportunkban nem sikerült senkit sem megszólaltatni az önkormányzat részéről, most viszont választ kaptunk kérdéseinkre.

– Az útfelújítással együtt áthelyezzük a villanyoszlopokat. Az úttest mindkét oldalán lesznek póznák, mert az elektromos felső vezeték és a közvilágítás mellett a kábeltelevíziós hálózat is ide kerül – nyilatkozta Fazekasné Czakó Ilona, az önkormányzat műszaki irodájának energetikusa. A villanyoszlopok ügyében a város a Démász Rt.-vel egyeztetett, s a szolgáltató gondoskodik az áthelyezésről. Az úttest felújítását végző cég képviselőjétől, Juhász Istvántól megtudtuk, mihelyt az áramszolgáltató befejezi a munkát, ők elkezdik az aszfaltozást. A tervek szerint erre június végén kerülhet sor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változott a vásárhelyi szemétrendelet

A megyei közigazgatási hivatal törvényességi észrevétele miatt megváltoztatta a szemétdíjfizetésről… Tovább olvasom