Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Balogh Jánosné Mártélyra koncentrál

Mártély polgármestereként elsősorban a falura, s az ott élőkre szeretne a jövőben koncentrálni Balogh Jánosné (képünkön), aki függetlenként 13 ezer 400 szavazott gyűjtött az országgyűlési választások második fordulójában a vásárhelyi körzetben. Lázár János vetélytársa azt mondja: országos politikával már nem akar foglalkozni.
Balogh Jánosné

A Hódmezővásárhely és Vidéke Demokratikus Szövetség elnökeként továbbra is segíteni szeretné a városban, valamint a környéken élőket Balogh Jánosné, Mártély polgármestere, akit a választások utáni terveiről faggatunk. Baloghné – akit a fideszes Lázár János győzött le – 13 ezer 400 szavazatot kapott, s ezt a bizalmat nem szeretné elveszíteni – fogalmazott lapunknak. A demokratikus szövetség egyébként az őszi helyhatósági választásokra készül, s ebben a munkában is szeretne a segítségükre lenni.

Ennek ellenére Balogh Jánosné úgy gondolja, hogy a közeljövőben főként Mártélyra, s az ott élőkre akar koncentrálni. Nem véletlen, hiszen újfent versenybe száll ősszel a polgármesteri tisztségért. Mindezt egyébként már a negyedik alkalommal teszi majd meg.

Amit biztosan tud, hogy országos politikával a jövőben nem akar foglalkozni – állapította meg Balogh Jánosné. Egykori pártjába, a Fideszbe sem kíván visszamenni, igaz – mint megjegyezte –, nem is hívták. A politika vonalán ami megmaradt számára, az a megyei közgyűlési tagság, de hogy meddig, azt nem tudja megjósolni.


A HVDSZ az őszi választásokra készül

Az országgyűlési választásokon sok vásárhelyi és környékbeli felismerte, tarthatatlan a városi politika – állapította meg tegnapi sajtótájékoztatóján Erdélyi Miklós, a Hódmezővásárhely és Vidéke Demokratikus Szövetség (HVDSZ) tagja. Ezért a szövetség azt szeretné elérni, hangzott el, hogy az őszi önkormányzati választásokon olyan képviselők és polgármester kerüljön a város élére, akik, illetve aki valóban Vásárhely fejlődéséért dolgozik. Mindezt pedig Erdélyi szerint pártállástól függetlenül, összefogással lehet megvalósítani. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Asztali örömök és versenyző juhászok

Háromnapos rendezvénysorozattal várják az érdeklődő szakembereket és a mezőgazdaság iránt… Tovább olvasom