Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Bemutatták a naptárat, amelybe belekerült Vásárhely 52 kincse - Ricsit támogatja, aki megveszi

Hivatalosan is bemutatta a Szeretem Vásárhelyt Egyesület azt az exkluzív asztali naptárt, amelynek az eladásából befolyt összeggel az ágyhoz kötött 6 éves vásárhelyi kisfiút, Sándor Ricsit segítik. Olyan, mint egy városi fotóalbum.
– A Kincses Vásárhely naptárban jellegzetes épületek, terek, események fotói láthatók. Vásárhely olyan részleteit is bemutatja, amelyek mellett az ember sokszor elmegy, de talán meg sem látja – mondta Juhász Tünde megyei kormánymegbízott, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egyik alapító tagja.
Mint megírtuk, ezzel az akcióval az egyesület a 6 éves, magatehetetlen, súlyos beteg vásárhelyi kisfiút, Sándor Ricsikét támogatja. A naptárból befolyt összegből fürdető széket, epilepsziajelző-készüléket vásárolnak a gyermeknek (2018. december 5.: Ricsinek ajánlották fel a vásárhelyi naptárak bevételét).

A különleges asztali naptár heti bontású, 52 fotót tartalmaz. Olyan, mint egy fotóalbum.
 
A Kincses Vásárhely asztali naptár 52 fotót tartalmaz. Olyan, mint egy városi fotóalbum. Fotók: Kovács Erika

– A kedvenc fotóm a Református Újtemplom bejárati ajtógombjáról készült felvétel. Nagyon sokszor jártam már ott, de még soha nem vettem észre, milyen szép az ajtó ezen részlete. A fotók mellett egy-egy rövid leírás pedig elmeséli, mit kell tudnunk arról, amit a képen látunk – árulta el Juhász Tünde.
 

A naptár 1000 példányban készült, 1250 forintba kerül. A fotókat Szilágyi Gergely készítette. Tíz év felvételeiből válogatott. A képek mellé írt szöveg pedig Szenti Csilla és Elek András munkája. Megtudtuk, mintegy 600 példányra máris van vevő. Több cég is jelezte, üzleti partnereit ezzel lepi meg karácsonyra. A sajtótájékoztatót is egy ilyen vállalkozásnál, az AluStart Kft.-nél rendezték. A társaság több mint 100 példányt vett.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ricsinek ajánlották fel a vásárhelyi naptárak bevételét

Ricsinek ajánlották fel a vásárhelyi naptárak bevételét
A Szeretem Vásárhelyt Egyesület ezer darab különleges, helyi értékeket bemutató asztali naptárt adott ki, aminek a bevételéből Sándor Ricsit támogatják. Tovább olvasom