Délmagyar logó

2019. 06. 15. szombat - Jolán, Vid 21°C | 33°C Még több cikk.

Bezárt a resti és az ajándékbolt Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Bezárt a vásárhelyi nagyállomás restije és ajándékboltja. Olvasóink panaszolták, hogy míg korábban az utasok ezekben tudtak ajándéktárgyakat, újságot, édességet és üdítőt vásárolni, jó ideje már nincs rá lehetőségük.
Mindeközben a jóval kisebb népkerti állomáson mindkét üzlet nyitva tart, ott zavartalanul kiszolgálják az utazóközönséget.

A nagyállomáson lakat van mindkét üzlethelyiség ajtaján, de még az ajándékbolt váróterem felőli kirakatához sem lehet bemenni, ott jelenleg kerékpárokat tárolnak.

A két üzlethelyiség hasznosítását tulajdonosa, a budaörsi székhelyű Resti Zrt. végzi. Gazdag Ferencné vezérigazgatótól megtudtuk: nem ragaszkodik a cég ahhoz, hogy a resti továbbra is vendéglátó-ipari üzemegységként működjék. Az üzlethelyiség leendő hasznosítójától csak annyit várnak el, hogy szándéknyilatkozatban közölje, mennyi bérleti díjat fizetne, s ha úgy dönt, hogy a helyiségben felújítást végez, akkor annak milyen költségei lennének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felszámolják az utolsó szegregátumot Vásárhelyen - galériával

A Kincses-telep, az Észak utca 90-92. szám alatt, minden szempontból Hódmezővásárhely leghátrányosabb helyzetű része volt. Tovább olvasom