Délmagyar logó

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 9°C | 17°C Még több cikk.

Biztonsági juniális

Hódmezővásárhely - A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 5. alkalommal rendezte meg a Víz-parti évzáró – szünidőindító biztonsági juniálist, amelynek másodszor adhatott otthont a vásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A vízi mentők, a mentők, az önkormányzat sportirodája is szerepet vállalt a lebonyolításban, az eseményen a Szent István és a Liszt Ferenc általános iskola közel száz tanulója vett részt. Lukács János dandártábornok, megyei főkapitány elmondta, hét és fél évig maga is a Szent István iskolába járt. Közölte, a rendezvényen az év közben megtanultakat ültetik át a gyakorlatba, ha a gyerekek a szünidőben veszélyes helyzetbe kerülnek, a tapasztalatok hasznosításával legyen esélyük a megmenekülésre, vagy társuk megmentésére. – Meg kell tanulni tisztelni a vizet, így kevesebb baleset, tragédia következhet be – mondta Lukács János. Kószó Péter alpolgármester hangsúlyozta, mivel a Szabadság téri szociális városrehabilitációs pályázatban a rendőrség konzorciumi tag, a szünidei ráhangolást annak részeként rendezik meg. Rádi Norbert alezredes, városi rendőrkapitány kiemelte: a nyári 3 hónapban történik a gyerekek sérelmére elkövetett bűncselekmények 30–40 százaléka, ezért is szükséges a felvilágosítás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esőtánc Hódmezővásárhelyen

Corvinos diákok az elsivatagosodás és aszály elleni küzdelem világnapján esőtáncot jártak Hódmezőváásrhelyen. Tovább olvasom