Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Bringalovagok Vásárhely belvárosában

730 méteres pályát alakítottak ki a vásárhelyi sétálóutcán, ahol a versenyzőknek mohával, zuzmóval, padokkal, fákkal és lépcsőkkel is meg kellett küzdeniük.
– A mohával és a zuzmóval is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek – mondta Kruzslicz Imre. A vasárnapi IV. Bringalovagok megmérettetés szervezője hozzátette, rövidített, 730 méteres pályát alakítottak ki a vásárhelyi sétálóutcán. A kerékpárosoknak a belváros padjain is át kellett hajtaniuk. A fák és lépcsők is nehezítették a dolgukat.

– Az időjárás ellenére elégedettek lehetünk a résztvevőkkel. Főként a megyéből jöttek biciklisek – tette hozzá Kruzslicz Imre. Az első helyet azok a versenyzők szerezték meg, akik a meghatározott idő alatt a legtöbb kört teljesítették a pályán.
Bringalovagok Vásárhely belvárosában. Fotó: Antal Sándor - GALÉRIA

Ezzel egy időben Geo Portya Selfie címmel tájékozódási versenyt is rendeztek. Az indulók GPS-koordinátákat kaptak, majd a telefonjuk segítségével kellett felkeresniük a megjelölt helyeket és ott egy szelfit készíteni. – Rendezvényünk bevételét a Hódmezővásárhelyi Gyermekegészségügyért Alapítványnak ajánljuk fel – mondta a szervező.
Eredmények

A Bringalovagok kerékpáros verseny eredményei. Hobbi kategória – junior lány: 1. Balogh Zsófia, junior fiú: 1. Csányi Szabolcs, 2. Farkas Adolf Bátor, 3. Pataki Szabolcs, ifjúsági-felnőtt: 1. Balog Gergő, masters: 1. Balázs Amand Tibor, 2. Becsei Sándor, 3. Pataki Sándor. Sport kategória – junior fiú: 1. Deli Zoltán, ifjúsági-felnőtt: 1. Török Ince, 2. Kiss Dániel, 3. Korsós Márton, masters: 1. Szabó Róbert, 2. Ifkovics Róbert, 3. Juhász Gergely.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késsel rendezte az ügyet Vásárhelyen: megvágta vitapartnere alkarját majd eltűnt

A férfi 39 éves társával veszett össze Hódmezővásárhelyen, az Andrássy úton. A késelőt a rendőrök… Tovább olvasom