Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Divatbemutató az ősfák alatt

Hódmezővásárhely - A fővárosban mesebeli környezetben: a Svábhegyen, ősfákkal teli parkban, egy patinás villaépületben működik a Jókai-klub. Március 14-én, este hat órától itt debütál az a szegedi "divatkommandó", amelynek tagjai Ecker Szilvia hódmezővásárhelyi tervező bemutatóján közreműködnek.
– Nagyon fontos, hol rendezek bemutatót. Magyarországon Budapest a divat fővárosa is, ezért ha nagyobb érdeklődésre szeretnék szert tenni, a „tűz közelében" kell mozognom – magyarázta Ecker Szilvia. Állítja, sok tehetséges tervező dolgozik az országban, de csak keveseknek adatik meg, hogy olyan nevet szerezzenek a szakmában, mint például S. Hegyi Lucia vagy Zoób Katti.

Ecker Szilvia ruháit visszafogottság és finom elegancia jellemzi.
Fotó: DM/DV

Szilviát legjobban az teszi boldoggá, ha vevői elégedettek munkájával, azonban – mint mindenki más –, ő is a szakma elismerésére, hírnévre pályázik. Ezért is határozta el, hogy két budapesti és egy debreceni tervezővel összefogva bemutatót rendez a Jókai-klubban. Jó lokálpatrióta lévén szegedi fodrászt, sminkest és fotóst hívott segítségül: Jusztin Szilvia készíti a modellek frizuráját, Melegh Réka varázsol gyönyörű sminket a lányoknak, Juhász Viktor pedig megörökíti a modelleket a visszafogott, elegáns alkalmi viseletekben.

Külön jó hír, hogy a divatbemutatóra a belépés ingyenes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az otthonnak adta egymillióját

Mindszent - A 88 éves mindszenti Magyar Sándor úgy döntött, összekuporgatott egymillió forintját a helyi idősek otthonának adományozza. Tovább olvasom