Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Egészségnap Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Az Egészséges Vásárhely Program keretében idén is megrendezték a sport- és egészségnapot – amelyet Lázár János polgármester, Kallai Árpád kórházigazgató és Béres József, a Béres Egészség Hungarikum Program alapítója nyitott meg – a városi sportuszodában, illetve a strand területén.
Szombaton az érdeklődők szűrő-, felvilágosító- és tanácsadó programokon vehettek részt, de bemutatkoztak a sportegyesületek is. A napot gyermek- és szórakoztató programok is színesítették. A szervezők elsődleges célja, hogy az egészség ügyét kimozdítsák a kórházak és rendelők falai közül, és a hétköznapok részévé tegyék.

Olvasóink írták

 • 7. orbit 2008. szeptember 16. 17:54
  „Nem voltak kivezényelve mint a múltkor a Kossuth- térre. Ezért nem volt senki...Pedig tök színvonalas volt az egész. Vásárhely egy pusztulat.”
 • 6. Beth_ 2008. szeptember 16. 12:59
  „Ha tudtam volna, akkor talán elmentem volna egyet úszni a strandra, de így nem mentem, mivel ez nem állt a tájékoztatóban!”
 • 5. mackó 2008. szeptember 15. 12:41
  „Nesze semmi fogd meg jó, mondja a közmondás. jó ez a vásárhelyieknek úgyis tapsolnak mindenre.Ezt tudja a szemét.”
 • 4. JB007 2008. szeptember 15. 11:07
  „Szombaton ingyen lehetett bemenni a strandra. De a kutya sem akart...
  Rosszul reklámozott volt a sport része, a rendezvény egy kihelyezett szűrővizsgálat volt, a sportra, az egészségmegőrzésre senki sem volt kíváncsi.
  Személy szerint hiányoltam városunk nagyjainak példamutatását, kora délutánig nem láttam senkit közülük. (pl. a helyi sportvezírt, Fekete urat.)
  Ez megint egy profi költségvetésből amatőrök által létrehozott rendezvény lett. :(”
 • 3. Írástudatlan. 2008. szeptember 15. 10:39
  „MACKÓ!Nekem teljesen mindegy úgy sem tellik a strandra!LÁtod annyi esze sem vólt a városunk eszének hogy az egészség nap alkalmából ingyenes vagy legalább is kedvezményes bérletet adott vólna a rászorulóknak!Pedig ehhez nem kell egyetemi végzetség!Neki csak arra tellik a figyelméből higy hová lett Hernádi a közgyüllésből????És még van hátr 2.-keserves év az uralkodásából!”
 • 2. mackó 2008. szeptember 15. 09:29
  „Egész nyáron nem csináltak semmit az uszodában, még most sem. Nincs semmi javítás az csak hazugság. Költségkímélés miatt lett bezárva. Ennyi.”
 • 1. nincs egészséges-, csak rosszul kivizsgált ember 2008. szeptember 15. 07:42
  „sajnos a rossz idő és a NEM ELKÉSZÜLT USZODAi felújítás elriasztotta a népeket.
  Gondolom a "jó" viszonynak köszönhetően a kivitelező Keviép nem kapkodja el a az 5 éves garanciás munkálatokat. A múlt héten kezdtek hozzá...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöld sör és bendzsócitera - ötletemberek Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Vízmágnesező készülék, forgószékes magasles, szélnándor – csupán néhány… Tovább olvasom