Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Elfogták a vásárhelyi strandfürdő fosztogatóit

Hódmezővásárhely - Több mint harminc öltözőszekrényt tört fel a vásárhelyi strandfürdőben két fiú. A nyomozás során további lopásokra is fény derült.
Csütörtök délután két vásárhelyi fiatalembert vontak intézkedés alá a járőrök a Csomorkányi utcán, mivel gyanússá vált, hogy egy kézikocsin egy vasból készült lemezszekrényt, vaslemezeket és vascsövet húznak. A rendőrök elszámoltatták a fiatalokat: mivel ellentmondásosan adták elő, hogy honnan is származnak a tárgyak, ezért előállították őket a vásárhelyi kapitányságra. Később kiderült: ezek is lopásból származnak - egy Erzsébeti út melletti telephelyről vitték el azokat.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói a további intézkedések során a kézikocsit húzó 16 éves fiútól lefoglaltak egy női kerékpárt is, amiről kiderült, hogy azt a fiatalember három társával július elején lopta el az egyik Andrássy úti társasház tárolójából. További elszámoltatása során azt is bevallotta, hogy 18 éves társával együtt összesen több mint harminc öltözőszekrényt tört fel a vásárhelyi fürdőben, ahonnan mobilokat és készpénzt zsákmányoltak. A pénzt felosztották egymást között, majd elköltötték. A nyomozás során azt mondták a rendőröknek: eredetileg fürödni mentek a strandra, bár ennek némileg ellentmond, hogy a szekrényeket egy feszítővassal nyitották ki.

A 18 éves fiú kihallgatása során azt is elismerte, hogy a közelmúltban több házba is bemászott. Ennek során az egyik Görbe utcai ingatlanból egy faliórát emelt el, amit szintén értékesített.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság mind a négy fiatal ellen lopás miatt indított büntetőeljárást, várhatóan 30 napon belül bíró elé állhatnak - tudta meg a delmagyar.hu.

Olvasóink írták

 • 7. cikicakk55 2011. július 31. 21:43
  „boo:Honnan gondolod, hogy rokkant nyugdíjas volt.Bár ha Norman_Bates-nek igaza van,akkor tényleg valószínű,hogy munkára alkalmatlan szegény rokkantak voltak akik a gyógyszerüket akarták kiváltani az ellopott pénzekből.”
 • 6. booo 2011. július 30. 22:39
  „Ha egy rokkantnyugdíjas el tud menni lopni, AZONNAL MEGVONNÁM tőle a nyugdíjat és lehet menni dolgozni! Ha tud lopni, akkor dolgozni is !”
 • 5. Norman_Bates 2011. július 30. 10:02
  „moderálva> cigány volt, de úgy is kimoderálod”
 • 4. Nostradamus 2011. július 30. 08:40
  „Fiatalember, fiatal, fiú - hogy a többi - a nem bűnöző - mikor fog tiltakozni a szóhasználat miatt...?”
 • 3. zoltanszabo 2011. július 29. 16:03
  „A bőrszínükre már rá sem kérdezek. Csak tippelek !
  Itt a szünet, nincs értelmes elfoglaltság, szülő a tábort nem tudja kifizetni--így a gyerek kénytelen valamivel eltölteni a nyári szünetet..
  Fürödni nem uszógumival --feszítő vassal járnak ! Háááát ez jó !”
 • 2. Falcao 2011. július 29. 12:40
  „Fiúk?Pedig fiatalok szoktak lenni általában.”
 • 1. kekeczke 2011. július 29. 10:15
  „gyerekcsíny”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A víz az úr az aluljáróban

Gyalog lehetetlen átkelni egy kiadós eső után az aluljáróban, vagy csak úgy, ha bokáig járunk a vízben. Átkerekezni sem tanácsos. Tovább olvasom