Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Évekig verte és erőszakolta élettársát

A nő az utcára menekült, de a férfi visszarángatta a házba, és tovább erőszakoskodott vele, de aztán sikerült mégis megszöknie.
A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki előbb zaklatta, majd erőszakkal közösülésre kényszerítette élettársát.
 
A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2009-ig éltek házastársi közösségben, majd elváltak, de ezt követően hol külön, hol együtt éltek. 2014. év májusa óta élettársi kapcsolat volt közöttük, melynek során a rendszeresen szeszesitalt fogyasztó vádlott többszörösen bántalmazta, fenyegette, becsmérelte a sértettet.
 
Vádlott 2015. augusztus 23. napján a délutáni órákban, hódmezővásárhelyi ingatlanukban az udvaron dohányzó sértetthez lépett, majd erőszakkal arra kényszerítette, hogy a házba menjen, ott bántalmazta, majd vele akarata ellenére közösült. A sértett próbált a vádlott fogásából szabadulni, de a jelentős erőfölény miatt nem tudott. Amikor a vádlott egy pillanatra abbahagyta a közösülést, akkor a sértettnek sikerült őt magáról mégis lelöknie, ruháját felkapnia, az udvarra menekülnie. Ekkor még megszöknie nem sikerült, mert a vádlott utánament, visszalökdöste, majd folytatta erőszakos cselekményét. A sértettnek csak a későbbiekben sikerült ismételten az udvarra mennie és segítségért kiáltania.
 
A járási ügyészség a vádlottat szexuális erőszak bűntettével, valamint becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni. A vádlott a vádemeléskor előzetes letartóztatásban volt - közölte Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogy kerül a trabant és a Rubik-kocka egy képre?

Hogy kerül a trabant és a Rubik-kocka egy képre?
Sokféle motívum szerepel együtt azon a képen, amelyet az idei vásárhelyi képzőművészeti szimpózium… Tovább olvasom