Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Family Center Vásárhelyen

Várhatóan még az idén megnyílik a Kaszap és Tóalj utca sarkán a vásárhelyi Family Center. A családi szórakoztató- és bevásárlóközpont telkét a város még tavaly adta el a beruházónak.
A Kaszap és a Tóalj utca sarkán épülhet tavasztól a plázaszerű Family Center. Fotó: Korom András
A tavaly bezárt, majd lebontott ifjúsági park helyén újabb bevásárlóközpont épül Hódmezővásárhelyen. A Family Center felépítése céljából a várostól 3,5 hektárnyi területet vásárolt meg még tavaly a fővárosi Magnum Hungária Lambda Szolgáltató Kft. Mint azt Csillagh Andrástól, a Magnum cégcsoporthoz tartozó Reál Management Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, szóban már megegyeztek az Intersparral, illetve a McDonald'sszal, hogy ezek a cégek üzletet, illetve gyorséttermet nyitnak a vásárhelyi Family Centerben, s több más érdeklődőjük is van a bevásárlóközpont többi üzlethelyiségére.

Az ügyvezető igazgató ugyanakkor fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy az erről szóló szerződéseket még nem írták alá. A Magnum hasonló családi bevásárlóközpontot épített még a főváros X. kerületében, Szombathelyen, hamarosan befejez egyet Pécsett. A vásárhelyi mellett idén még Gyulán, Ózdon, jövőre Tatán és Kecskeméten nyitnak ilyen üzletközpontot. Győrben pedig már megvásárolták a telket.

Tegnap a vásárhelyi városházán tanulmányozta a Népkert rendezési tervét Kubinszky András tervező, aki arra volt kíváncsi, kell-e módosítani valamit a Family Center terveiben. A Magnum Hungária figyelembe veszi a város kéréseit. A Family a Népkertben áll majd, melynek rendezési tervéről ma délelőtt 9-kor a városháza földszint 13-as irodájában tartanak lakossági fórumot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Risztov Évát eljegyezték?

Az egyik országos bulvárlap a minap azt a hírt röpítette világgá, hogy az egykori úszócsillag… Tovább olvasom