Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Fekete: Saját karrierjét építette a polgármester

Hódmezővásárhelyen, a meglehetősen rossz állapotú, kátyús Rárósi út mellett tartott sajtótájékoztatót Fekete Ferenc önkormányzati képviselő pénteken.
– Márki-Zay Péter az elmúlt egy évben a saját politikai karrierjét építette, nem pedig Hódmezővásárhelyt. Erre jó példa a Rárósi út – mutatta a kátyúkat Fekete Ferenc. Emlékeztetett: 2018-ban a közgyűlés döntött a Rárósi út felújításáról. Megvolt az anyagi fedezete is. A polgármester azonban nem hajtotta végre a közgyűlési döntést. Fekete szerint azért, mert fideszes képviselők támogatták ezt az ügyet.

Fekete Ferenc hangsúlyozta, a Rárósi Vásárhely legrosszabb állapotú útja. Kiemelte, az elmúlt 1 évben Magyarországnak lett egy új ellenzéki pártja, a városnak viszont ebben az egy évben nem volt polgármestere.
Arról is beszélt, hogy a Járható Vásárhely programban is szerepelt a Rárósi út felújítása, amit ugyancsak nem hajtott végre a polgármester.

Fekete Ferenc elmondta, az idei költségvetési tervezetben 300 millió forinttal újból szerepel a Járható Vásárhely program, amiben a Rárósi út felújítása prioritást élvez. A számítások szerint a beruházás mintegy 100-120 millió forintba kerülne.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Összetartó család vagyunk˝ - Manapság is naponta 4-5 kilométert sétál a 90 éves Máté József

˝Összetartó család vagyunk˝ - Manapság is naponta 4-5 kilométert sétál a 90 éves Máté József
A napokban ünnepelte születésnapját a 90 éves, vásárhelyi Máté József, aki nagyon büszke fiaira, unokáira és dédunokáira. Fontosnak tartja, hogy mindig is összetartó família voltak. Tovább olvasom