Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Felismeri-e Risztov Évát?

Ezúttal az ismert úszó képét mutattuk meg a vásárhelyieknek. Risztov Éva három világbajnokságon és öt Európa-bajokságon szerzett ezüstérmet 50 méteres mellúszásban. Az ötvenszeres magyar bajnok azóta visszavonult az úszástól. Risztov Évát nem igazán ismerték fel a vásárhelyiek. Volt, aki Béres Alexandra húgának nézte, sőt úgy találta, nem is néz ki sportolónak.
Risztov Éva

Keresztes Zoltán, szobafestő:
– Nem. Sejtésem sincs róla, hogy ki lehet. Nem, nem tudom. Segíthetne! Hogy sportoló? Akkor talán a Béres Alexandra húga lehet. Nem talált? Vásárhelyi? Így sem ugrik be, hogy ki lehet. Hogy vizes sportban jeleskedett? Így sem megy. Azt mondja, úszó? Nem tudom, akkor sem. Risztov Éva? Nem, nem ismerem. Esküszöm eszembe se jutott volna a kép alapján, hogy úszó! Nem néz ki sportolónak.Muladi Emese, felszolgáló:
– Persze, hogy felismerem! Risztov Éva, úszó. Szerepelt több reklámban is, azt hiszem most éppen az egyik mobilcég óriásplakátján láttam legutóbb, de többször szerepelt a sajtóban is. Még azt is tudom, hogy kislánykorában Bán Sándor volt az edzője. Mindig vitték versenyekre. Most nem tudom, hogy mi lehet vele. Látszik a karján is, hogy úszó. Úgy tudom, ő Vásárhely büszkesége.Zubánics Jánosné, nyugdíjas anyagtervező:
– Nem ismerem a hölgyet. Fogalmam sincs, hogy mivel foglalkozhat. Jó kedélyűnek látszik. Talán politikus lehet. Hogy nem az? Hát akkor nem tudom. Nem ismerős az arca. Azt mondja, vizes sporttal foglalkozott? Akkor a Risztov Éva, de erről a fotóról nem ismertem fel, sajnálom. Persze az uszodában más az öltözéke, s szemüveget sem visel, mint ezen a fényképen. Sajnálom, hogy nem ismertem fel.
Capár Gabriella, zenész: – Nagyon ismerős az arca, de nem tudom a nevét megmondani. Talán valamilyen irodai munkát végezhet. Rettenetesen ismerős, de nem tudom. Láttam már élőben is egyszer-kétszer, de akkor sem tudom, hogy ki. Vásárhelyi, abban biztos vagyok. Hogy úszó lenne? Akkor biztosan az uszodában láttam már, mert oda gyakran járunk. A keresztneve Éva? Így sem ugrik be. Risztov Éva? Igen, most már tudom. Barátságos lehet a fénykép alapján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polgárőröknek adtak igazat első fokon

A megítélt támogatási összeg, vagyis 300 ezer forint kifizetésére kötelezte egy bírósági határozat a… Tovább olvasom