Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Feljelentette Márki-Zayt a Fidesz-frakció

Hegedűs Zoltán és Cseri Tamás önkormányzati képviselők a vásárhelyi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának nevében tegnap - a hivatalos forma szerint - ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a helyi rendőrkapitányságon.
A csak a képviselőknek szóló, nyilvánosságra került levél miatt – ebben azt tanácsolták, pozitívan semmiről se nyilatkozzanak – ugyanis az a gyanújuk, hogy Márki-Zay Péter polgármester feltöri vagy feltöreti személyes magánlevelezésüket, e-mail-fiókjaikat.

– Mi nem Márki-Zay Péterre esküdtünk, hanem a lakosságra, Vásárhelyre, a fejlődésre – mondta Hegedűs Zoltán frakcióvezető. – A polgármester a legsötétebb diktatúra építésének újabb állomásához érkezett. A városházán mindenkiről vannak érzékeny, személyes adatok, és ezek után felmerülhet a veszélye, hogy a megfélemlítés, az elhallgattatás, csendre intés miatt azokat is megszellőztethetik majd egyeseknél – mondta Hegedűs.

Cseri Tamás ezt annyival egészítette ki, az RTL Klub műsorában Márki-Zay közölte: bár legálisan került hozzá, nem mondja el, hogyan, kitől jutott az e-mailhez. – Ezzel tulajdonképpen indirekt módon elismerte, törvénytelenül, törvénytelen eszközökkel jutott a levélhez. Tettével nagyon mélyre süllyedt – mondta a képviselő.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 30 éve előfizetője a Délmagyarnak, kedvence a Gasztro-magazinunk

Több mint 30 éve előfizetője a Délmagyarnak, kedvence a Gasztro-magazinunk
Hódmezővásárhelyi hűséges előfizetőnket, Molnár Lajosnét egy fagyigéppel leptük meg. Tovább olvasom