Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Fidelitas a három igen mellett

Hódmezővásárhely - A tandíj árnyékában elnevezésű országjáró körútjuk során kedden a vásárhelyi Fekete Sasban tartottak sajtótájékoztatót a Fidelitas vezetői.
Ágh Péter országgyűlési képviselő, a párt ügyvezető alelnöke kifejtette: azért kell eltörölni a tandíjat, mert ezzel a kormánypártok azt akarják elérni, hogy csak akkor tanulhassanak tovább a fiatalok, ha gazdag szülők gyermekei. Csepreghy Nándor, a Fidelitas alelnöke úgy véli: nem szabad megengedni, hogy a különböző generációk egymás ellen forduljanak, annak ellenére sem, hogy a kormány most ezt akarja.

A rendezvény házigazdája, Havasi Katalin, a Fidesz vásárhelyi elnöke hozzátette: ha megkérdezünk tíz vásárhelyit, nyolcan-kilencen azt válaszolják, nem tudnak kijönni a havi bérükből. Ha ráadásul tehetséges gyermekük vagy unokájuk továbbtanul, akkor már a gázszámlát sem tudják kifizetni, hiszen a tandíj elviszi.

Olvasóink írták

  • 2. Barbapapa 2008. február 14. 13:01
    „Tényleg nem kellett volna meg engedni hogy a generációk egymás ellen forduljanak,bölcs megállapítás de holvolt Csepreghy akkor mikor a fidesz kettéosztotta kishazánkat vagy rossz a memóriája, kezdték az állampolgársággal,és azóta folyamatosan csak a szembeállítás és OV.hatalomvágyát szolgálják mint egy nyálcsorgató kutya s.t.b.”
  • 1. Sumér 2008. február 13. 21:00
    „Hozzászólások:
    http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/meggyozo_orszagjarason_a_fidelitas/2046858/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ősszel elkezdődhet a vásárhelyi népkerti állomás felújítása

Hódmezővásárhely - A népkerti vasútállomás, Vásárhely egyik kapuja ma még siralmas képet mutat, de ez a helyzet őszre megváltozik. Tovább olvasom