Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Gémesi, sportról is

A politikus a Magyar Demokrata Fórum sportkoncepcióját, valamint az önkormányzatok helyzetét és jövőjét ismertette Grezsa István országgyűlési képviselőjelölt meghívására.
Gyurcsány Ferenc még sportminiszterként azt ígérte, tornatermeket épít, támogatja a sportot, ezzel szemben hatalomra kerülésével megszüntette a szaktárcát, csökkentette a támogatásokat: így kell komolyan venni a kormányfőt és pártját – mondta tegnap Vásárhelyen Gémesi György MDF-es képviselő, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. A politikus a Magyar Demokrata Fórum sportkoncepcióját, valamint az önkormányzatok helyzetét és jövőjét ismertette Grezsa István országgyűlési képviselőjelölt meghívására.

A tájékoztatón elhangzott: ha az MDF kerül hatalomra, minimum száz tornatermet építenek, visszaállítják a sportnormatívát, megduplázzák a jelenlegi kétmilliárd forintos él- és versenysport-támogatást. Az önkormányzatok esetében pedig véglegesíteni kell a középszintet, vagyis a megye és a régió együtt túl költséges. Hozzátette, az MDF abban is partner, hogy a megye legyen a kisrégió.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házak a vásárhelyi ingyentelkeken

A két éve Vásárhelyen kiosztott ingyentelkeken már jó néhány család fölépítette a házát. Így… Tovább olvasom